U bent hier:    Home      Over Logia

Over Logia

Logia is een denktank met meer dan 150 experten uit heel Vlaanderen die getuigenissen  en expertise aanbieden, bedoeld voor de brede media. Logia snijdt vanuit haar visie thema’s aan die alle domeinen van de samenleving bestrijken: economie en welzijn, kunst en cultuur, Europa, duurzaamheid, onderwijs en opvoeding, justitie, sport (ethiek), wetenschap, religie, politiek, etc. De experten van Logia bieden een meerwaarde voor het huidige nieuwsaanbod door hun benadering vanuit een christelijke inspiratie. Hiermee benadrukken ze facetten die in het huidige publieke debat te weinig aan bod komen.

Logia heeft een Raad van Bestuur met als huidige voorzitter Paul Quirynen. Hij volgde Wivina Demeester op. De drie vaste medewerkers van Logia zijn Hans Geybels (gedelegeerd bestuurder), Elisabeth Simoen en Liesbeth Pulinckx.

Reageren is uitgeschakeld

Neem contact op

  • Dijkstraat 44, 3150 Wespelaar
  • T 016 61 80 62 of T 016 36 01 31

Over ons

Logia is een christelijk impulsforum. Het brengt professionals uit het maatschappelijk werkveld bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Samen zoeken zij naar antwoorden op actuele en maatschappelijke vragen. Logia wil de rijkdom van de christelijke sociale ethiek bekendheid geven in de regionale en landelijke media.